26 квітня виповнюється 35 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС

    черн5
    Сьогодні українці згадують одну із найбільших техногенних катастроф в історії людства - 26 квітня виповнюється 35 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС.
    Чорнобиль -це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Завдяки самопожертві ліквідаторів аварія стала символом жертовності в ім'я Батьківщини, в ім'я мільйонів людей та прийдешніх поколінь.
    Ризикуючи своїм життям та здоров'ям, вони виконали свій ообов'язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації. З одним із ліквідаторів, нашим земляком, директором Станції Юних Натуралістів, Сергієм Володимировичем Корнієнко, зустрілись сьогодні і наші учні. Він ліквідатор першої категорії, тож, побував у самому пеклі. Як завжди, привітний та усміхнений, він так буденно розповідав про ті, такі страшні та трагічні події. Сьогодні Сергію Володимировичу вручили нагрудний знак з нагоди 35- річчя з дня аварії на ЧАЕС. Ми теж приєднуємось до привітань і бажаємо плідної праці і міцного здоров'я на довгі роки. Ось такі вони, Герої сучасності.

    КОРИСНІПОСИЛАННЯ

    ЗНАЙТИНАС

    © 2024 . Всі права захищено. Розроблено веб-студією "Sigma"