День обіймів 2021

    21 січня мешканці усього світу відзначають одне з найромантичніших і щирих свят - Міжнародний день обіймів. За традицією, у цей день можна обіймати всіх, навіть незнайомців, подарувавши їм заряд позитиву на цілий день!

     

    Хоча свято і досить молоде, але є вкрай корисним. У світі є тенденція до зменшення фізичного контакту, а він є необхідний для психологічного і фізичного здоров'я.
    Святкують День обіймів і в Україні, хоч це і не є офіційним святом.
    Це добре свято було засновано в 1986 році в США, а потім швидко поширилося на всі регіони світу. Кажуть, що придумали це свято студенти. І відповідно до цього свята, обійняти по-дружньому в цей день можна навіть незнайому людину.
    За словами вчених, правильні глибокі обійми, коли серця двох людей немов торкаються один одного, приносять неабияку користь.
    Обійми – це справжній “еліксир” молодості та довголіття!
    Під час обіймів рівень гемоглобіну в крові значно підвищується.
    Обійми – це ліки від пригніченого настрою. Під час цього процесу виробляється спеціальний гормон, що бореться із меланхолічним душевним станом.
    Обійми стабілізують кров’яний тиск і, загалом, покращують роботу серцево-судинної системи.
    Ну і найголовніше – люди, що завжди обіймаються мають міцний імунітет, а відповідно – майже не хворіють!
    До речі, американські психотерапевти вивели щоденну норму обіймів. Вони зазначили, що для хорошого самопочуття необхідно обійнятися не менше восьми разів за добу! Мінімальна кількість обіймів у день – 4 рази.
    Тому, нумо обійматися! Саме так ви можете нагородити своїм теплом усіх, кого вважаєте за потрібне! І важливо: робіть це якомога частіше, а не лише у такий святковий день:)

    КОРИСНІПОСИЛАННЯ

    ЗНАЙТИНАС

    © 2024 . Всі права захищено. Розроблено веб-студією "Sigma"