Екскурсія до Шосткинського відділення поліції

    13.05 2019 р. було проведено екскурсію для учнів 10-Б классу ШНВК: сш I-II ст.- ліцей (кл.керівник Віловата В.І.) до Шосткинського відділення поліції, де у дітей була можливість зсередини побачити роботу служби, до якої ми звертаємось в найскладніших ситуаціях.


         Працівники поліції Меняйло Т.В., Шакотько А.О., Кузьменко В.С. розповіли підліткам про професію поліцейського.
         Екскурсія розпочалась з чергової частини, де діти побачили монітори з відеонагляду у місті. Учням розповіли про порядок реєстрації повідомлень та заяв про правопорушення і події та подальше реагування працівників поліції. Далі підлітки мали змогу побачити кімнату для затриманих, ізолятор тимчасового утримання, місце зберігання авто- і мототранспорту після ДТП. Було продемонстровано спеціальні засоби та вогнепальну зброю. З цікавістю діти роздивлялися зброю, амуніцію та спецзасоби, які допомагають полісменам в їхній службі. Бажаючі мали можливість одягнути на себе бронежилети, шолом та відчути себе у ролі справжнього захисника. Поліцейські розповіли, як правильно одягати бронежилет та каску.

    Наприкінці зустрічі в актовій залі ШВП працівники поліції відповіли на ряд запитань учнів, а також  ознайомили підлітків з деякими положеннями кримінального кодексу. Насамперед, зупинилася на відповідальності, передбаченій для неповнолітніх за вчинення ними протиправних дій.

    По завершенню захопливої екскурсії учні 10-Б класу ШНВК подякували за змістовну та дуже цікаву зустріч. Такі заходи розвивають почуття особистої відповідальності, формують рівень довіри дітей до працівників поліції.

    Екскурсію допоміг організувати батько нашої однокласниці Анни капітан поліції Мовчан Сергій Григорович.

     

    КОРИСНІПОСИЛАННЯ

    ЗНАЙТИНАС

    © 2024 . Всі права захищено. Розроблено веб-студією "Sigma"