Борись за свою мрію!

    Борись за свою мрію!
    Школа - це час перетворень, час розбудови самого себе! І з цим точно згодиться Ярослав Кисіль, учень 11 - Б класу Шосткинського НВК: школа-ліцей", який навесні був відібраний до "Школи успіху" від Klitschko Foundation (м. Київ).
    «Школа успіху» - це освітній проект для хлопців та дівчат віком 14-15 років. Протягом 10 днів учасники вчаться ефективно працювати в команді, планувати власний проект та отримують можливість обговорити свої ідеї з видатними українськими бізнесменами та відомими особистостями. Мета «Школи успіху» - стимулювати розвиток актуальних у сучасному світі навичок: креативного мислення, лідерських якостей та розумного поводження в інтернеті. Проект допомогає вивільнити потенціал молодих людей та направити їхню енергію на пошуки власної особистості. Потреби хлопців та дівчат у цьому віці різняться, саме тому Фонд організовує для них різні програми навчання та заїзди.
    Тож сьогодні Ярослав, пройшовши школу лідерів, школу успіху, організовує Локальну школу успіху, до якої може долучитися кожен підліток, який бажає отримати нові знання від успішних особистостей, отримати мотивацію для досягнення своїх цілей. Тож боріться за свою мрію!

    КОРИСНІПОСИЛАННЯ

    ЗНАЙТИНАС

    © 2024 . Всі права захищено. Розроблено веб-студією "Sigma"