Весняні канікули 2021

    Весняні канікули 2021 з 05 квітня 2021 по 11 квітня 2021.
    Топ 5 ідей як провести їх з користю
    Чим зайняти дитину на канікулах в умовах карантину
    1. Онлайн навчальні курси і програми.
    Під час вимушеного карантину багато хобі-шкіл (робото-техніка, малювання, іноземні мови і тд) знайшли можливість організувати онлайн заняття. Багато в цьому досягли успіху, адже змогли залучити нових клієнтів з інших міст.
    Плюси: можливість участі без виїзду з дому, що актуально, з огляду на можливість введення карантину.
    Звичайно, хочеться, щоб дитина менше часу проводив за екраном. Але, з іншого боку, якщо немає іншої можливості, це хороший варіант отримати нові знання та навички.
    2. Самостійно організувати програму на час канікул.
    Знайти батьків зі схожими інтересами для кооперації та обміну досвідом. Можна подивитися в локальних пабліках де користувачі діляться досвідом та відгуками і можна знайти людей зі свого міста і навіть району.
    Можливо, дитина хотіла спробувати щось нове - на канікулах у нього буде достатньо часу. Цікаві місця можуть бути зовсім поруч, скажімо, не обов'язково їхати далеко, достатньо вивчити незвідані околиці.
    3. Похід з дитиною до лісу.
    Плюси очевидні: свіже повітря, спілкування, можливість для активного відпочинку.
    4. Зайнятися майстер-класами
    В інтернеті можна знайти курси на всі випадки життя, від малювання до ліплення, головне - щоб в будинку були підручні матеріали.
    5. Подивитися кіно і серіали
    Одне із найзахоплюючих занять. Сімейний перегляд кіно і мультфільмів - хороший варіант для спільного дозвілля, тим більше, що через карантин багато онлайн-кінотеатри відкрили безкоштовний доступ до контенту.

    КОРИСНІПОСИЛАННЯ

    ЗНАЙТИНАС

    © 2024 . Всі права захищено. Розроблено веб-студією "Sigma"